diumenge, 26 d’octubre de 2008

SA BRUIXA SAFRÀ

I AVIA UNE FIETA DE NOM MARIA CE VULIA SE BRUXA. SA MARE NO U VULIA I ESTAVA UN POC ENFADADA PERCE VULIA CE FES UNA ALTRA FEINE.
NA MARIA VA NA A SERCA UNA MESTRA BRUXA CE ES DEA BRUXA DE PEPE. SA BRUXA DE PAPE LI VA MUSTRA A FE MAGIA: FEA VULA SA GARNERA,BA FE SURTI
UNA SERP MOLT GRROSA, UN PASTIS I M OLS UIS DE MOS.PER FE MAGIA TENIE UNE VARETA MAGICE EM UNE ESTRELLE I DINS UN CUBELL I PUSAVEN MOLTES COSES RARES: SALIVA DE DRAC, UIS DE MUSOL, RATES I SARGANTANES MORTES I U REMANAVEN TOT EM UNA VARETA MAGICA I FEEN MAGIA. I NA MARIA A TOT LI PUSAVA UN POC DE SAFRA.
DESPRES VAN FE UN CUNCURS DE BRUSES. I AVIE OLTES BRUXES I NA MARIA AVIA DE FE VULA SE GARNERA. U VA CUNSEGI I LI VAN DUNA SE CAPE, ES CAPELL I SA VARETA I ARA ERA UNE BRUXA PER SEMPRE. SE BRUXE SAFRA


dimecres, 22 d’octubre de 2008

ENS DIBUIXAM SA NOSTRA CARA

MUS VAM DIBUXA SE NOSTRE CARE MIRANT UNE FOTO
I VAM PUSA ES DIBUXUS DINS UNE MACINE CE ELS ENVIAVE E SURDINEDO

dimecres, 15 d’octubre de 2008

EN FREDERIC ÉS UN AMIC

A SESCOLA TENIM UN AMIC CE ES DIU FREDERIC, ES UN FULLET CE VIU AS BOSC I TE UNA AMIGA CE ES DIU LLUNA I UN ALTRE AMIC CE ES DIU XIM I UN LLOP BO CE ES DIU ROC.
EN FREDERIC ES GUARDABOSC CUIDA CE ES AMIMALS I SES PLANTES DES BOSC ESTIGIM BE. NA LLUNA ES VETERINARIA, CURA ESANIMALS CE ESTA MALALS O FERITS.
EN FREDERIC I NA LLUNA TENEN MOLS ANIS PERO SON MOLT PETITS I VIUEN DIMS UN ESCLATASANC VERMEI EM PICS BLACS CE I A AS BOSC.
EN FREDERIC MUS ENVIA CARTES PER SURDINADO I MUS CONTA COSES CE PASEN E ES BOSC NOLTRUS A SESCOLA TANBE TENIM UNI URDINADO I TANBE LI ENNVIAM CARTES I LI ESPLICAM EL CE FEIM A SESCOLA

I AQUESTS SÓN ELS NOSTRES DIBUIXOS D'EN FREDERICdimecres, 1 d’octubre de 2008

HOLA, SOM SA CLASSE DE SES PAPALLONES


SOM SA CLASE DE PAPAOMES. TENIM 4 ANIS I MUS AGRADE MOLT NA E SESCOLA.
CADA DIA CUAN ARIBAM FEIM SENCEREGAT TMBE FEIM C0LCE FIXA I DESPRES NAM A JUGA AS RACONS.
TENIM UN RACO DE CUINETA, SURDINADO, SES CUNSTRUSIONS, SA PISA RA SA PLASTILINA, SES MUNYECES I ES RACO DE FE DIBUXUS.
DESPES NAM A ES PATI NOU, MUS AGRADA MOLT PERCE ES MOLT XULU: I A TOBOGANS, 2 TUBUS, 2 ELEFANS I 3 CAVALLS PER CUALCA. I A PILTES , UNA CASETA, BANCS PER SEURE I UNA FONT PER NA A BEURE.
TAMBE TENIM UN AMIC CE ES DIU FREDERIC. ES UN FULLET CE VIU DINS UN ESCLATESANC DES BOSC I MUS ENVIA CARTES PER SURDINADO. NOLTUS TAMBE LI ESCRIVIM I LI ESPLICAM TOT EL CE FEIM A SESCOLA. ARA EM REBUT UNE CARTE SEVA ON MUS ESPLICA CE ACET ESTIU A TINGUT MOLTA FEINA PERCE A TINGUT CE CURA ES PEXUS DES RIU.